Badrumsrenovering Huddinge | Få hjälp av en expert

Funderar du på att renovera badrum i Huddinge? I så fall kan vi hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av allt från plattsättning och tätskikt till installation av badrumsporslin.

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Våra behöriga hantverkare skapar ett badrum med kvalitet
Vi vet vad som krävs för att ett badrum ska kännas nytt och fräscht
Vi har egna behöriga yrkesmässiga hantverkare inom våtrum och vvs
Vi kan färdigställa ett nytt badrum på en vecka

Vi har närmare 100 badrum i Huddinge med omnejd

Att renovera ett badrum är en relativt lång och ofta kostsam process. Därmed är det viktigt att resultatet blir precis som du förväntat dig. 

Nä det är dags att renovera badrum måste du välja allt från material till hantverkare med stor omsorg. Det krävs nämligen rätt kompetens för att få utföra våtrumsarbeten. Vi har alla de behörigheter och certifikat som krävs för att renovera ditt badrum. Vi kan dessutom ge dig rekommendationer angående material och ytanvändning i badrummet. 

Kontakta oss gärna för att få en kostnadsfri offert.

Renovera badrummet till ett konkurrenskraftigt pris

Vi utför alla typer av badrumsrenoveringar. Av oss får du ett nytt och fräscht badrum till ett konkurrenskraftigt pris och med ett väl utfört hantverk. Vi förverkligar de idéer du har om att renovera badrum i Huddinge och ser till så att ditt badrum blir precis så som du drömt om. Arbetet blir även korrekt utfört och följer alla riktlinjer för standard, regler och krav för våtrum. 

Att renovera ett våtutrymme är dyrt, speciellt i storstadsområden. Vi ser till att hålla priserna för ditt nya badrum nere. Det gör vi genom låga timkostnader och prispressat material. På så sätt behöver du inte tömma hela ditt sparkonto för att kunna renovera badrum i Huddinge. Hos oss får du alltid en offert som täcker alla kostnader och det tillkommer givetvis inte några dolda avgifter.

Renovera badrum i Huddinge – så här går det till

När vi renoverar ditt badrum ser vi till att använda material som är hållbart, både ur miljöperspektiv och ur renoveringsperspektiv. Vi vill att ditt nya badrum ska hålla i många år framöver.

Du kan få en kostnadsfri offert av oss. På så vis får du direkt veta hur mycket det kommer att kosta att renovera ditt badrum. Inför renoveringen kommer vi hem till dig för att ta mått, planera projektet och prata om dina idéer och förväntningar. Därefter river vi badrummet och forslar bort allt gammalt material. 

Så snart det nya materialet har anlänt börjar våra kunniga och erfarna hantverkare att bygga ditt nya badrum. När de är färdiga går vi tillsammans genom badrummet för att säkerställa att ni är lika nöjda som vi är. När det är dags för oss att renovera badrum i Huddinge står våra kunder alltid i fokus.

4 saker att tänka på vid badrumsrenoveringar

När du ska renovera badrum i Huddinge är det viktigt att tänka på följande:

  1. Behöver du något tillstånd för renoveringen (t.ex. om du bor i en bostadsrätt)?
  2. Hur stor budget har du för renoveringen?
  3. När vill du att renoveringen ska utföras? Se till att boka hantverkare i tid.
  4. Vilket material vill du använda? 

Genom att fundera på detta kan vi enklare ge dig det badrum du drömmer om. Dessutom sker det på ett tryggt sätt och vi har alla de försäkringar som krävs.